Speedboat windmolenpark

Captain Blue bezorgt je een adrenalineboost vol pure snelheid en plezier. Beleef de Noordzee vanuit een geheel ander perspectief aan boord van onze speedboot/RIB. We nemen je mee naar de windmolens op zee met topsnelheden tot 75km/uur. Veiligheid staat voorop: reddingsvesten verzorgen wij alsmede een korte duidelijke veiligheidsbriefing voor vertrek.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

Poldercruise 2 april 2022 / Covid-19 maatregelen / Quality Experience-label

Poldercruise 2 april 2022 - Oostende naar Zeebrugge

Vaar mee op de binnenwateren van Oostende naar Zeebrugge. Geniet en onthaast achter de panoramische ramen, terwijl het Vlaamse kustpolderland zachtjes voorbij glijdt.

In Oostende scheept u in aan boord van ons comfortabele schip Zephira. Laat u verbazen door alle bedrijvigheid in de haven. De spectaculaire voetgangersbrug in Varsenare verheft zich als een vliegend tapijt en opent de doorgang  naar het schilderachtig-slingerend kanaal Oostende-Gent. In Brugge 'wentelt' de nieuwe scheepsdalebrug open en verleent ons toegang tot het kaarsrechte boudewijnkanaal. Vergeten wij hierbij vooral niet de unieke charme van de polderdorpjes Dudzele en Lissewege!

Na onze passage via de imposante 'Pierre Vandamme' zeesluis geniet u nog van een interessante verkenningstocht in de diepzeehaven van Zeebrugge, voor wij aanmeren aan ons vertrouwde ponton vlakbij de historische site van de oude vismijn. 

U betaalt 53.5eur voor de vaart incl uitleg van een Nederlandstalige gids, een koffie/koffiekoek, broodjeslunch en dessert.

U kan 5eur ter plaatse extra betalen om met een privébus van Zeebrugge terug naar de inschepingsplaats in Oostende te worden gebracht.

De vaart zal duren van 9u tot 16u à 16u30 (u moet ter plaatse zijn tegen 8u30).

vertrek: ponton op de Visserskaai nr 29 te Oostende (300m van NMBS station Oostende)

aankomst: ponton op de Tijdokstraat te Zeebrugge (350m van kusttramhalte 'Zeebrugge Kerk')

U kan alvast uw plaatsen reserveren via deze link: https://tinyurl.com/poldercruise

Covid-19 maatregelen

- Veiligheidsafstand van min. 1.5m tussen de bubbels aan boord maar ook tijdens inschepen, ontschepen, op de pontons, kaaien, kassa's en dit tav iedereen: medepassagiers, bemanningsleden en kassamedewerkers.

- Een Covid Safe Ticket is noodzakelijk voor onze havenrondvaarten te Zeebrugge en Oostende.

- Mondmaskers zijn binnen verplicht voor personen ouder dan 10 jaar.

- Indien een passagier ziekteverschijnselen vertoont, kan deze niet inschepen. Dit geldt ook voor personen die met zieke personen in aanraking zijn geweest. 

- Alle oppervlakten (toiletten, handgrepen, deurklinken, gangways etc) worden voor en na de afvaart gedesinfecteerd. 

- Bij het aan boord gaan moeten passagiers hun handen desinfecteren. Alcoholgels of automatische dispensers zijn aanwezig. Klanten kunnen ook ten alle tijde hun handen wassen in de toiletcabines.

- Bemanningsleden en medewerkers dragen mondmaskers.

- Er wordt voor goede luchtventilatie aan boord gezorgd.

- Er wordt maximaal ingezet op electronische reservaties.

- Deze maatregelen worden allemaal duidelijk naar klanten/passagiers gecommuniceerd hier op de website en aan boord samen met infofiches.

- Alle medewerkers en bemanningsleden zijn goed op de hoogte van deze maatregelen. 

Quality Experience-label Westtoer

Dit jaar ontvingen wij opnieuw het Quality Experience-label van Westtoer en dit voor het 6e jaar op rij en voor al onze boottochten! Een leuke bevestiging voor al onze medewerkers die dagelijks in de weer zijn om onze passagiers een kwaliteitsvolle en leuke belevenis op zee te bezorgen. Ook in deze moeilijke tijden gaan we ervoor.

Jullie zijn van harte welkom om de windmolenparken op zee of de haven van Zeebrugge te bezoeken, een dagje te gaan vissen, een speedboot trip of een korte zeetocht te maken. 

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod