Vissen op zee

Captain Blue zorgt voor een onvergetelijke dag vissen op zee! Ervaring is niet nodig, jong en oud kan deelnemen aan deze gezonde en sportieve activiteit. Als de boot ter plaatse is, loeit de scheepssirene: meteen het sein om de hengels uit te werpen. De gevangen vis neem je gratis mee naar huis.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

Corona update

De veiligheidsraad van de Federale Regering heeft op 12/03 beslist dat alle recreatieve en sportieve activiteiten, zij het nu georganiseerd openbaar of privé, dienen te worden opgeschort vanaf 13/03/2020 middernacht tot en met vrijdag 03/04/2020. Na consult vallen ook onze activiteiten hieronder, waardoor alle boottochten tem 03/04/2020 worden geannuleerd. Indien u tickets had geboekt, blijven deze 12 maanden geldig en kan u deze omboeken naar een latere datum. Sterkte voor jullie allemaal in deze moeilijke tijden.

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod