Speedboat tochten 40 min

Captain Blue bezorgt je een adrenalineboost vol pure snelheid en plezier. Beleef de Noordzee vanuit een geheel ander perspectief aan boord van onze speedboot/RIB. We nemen je mee langs de kust met topsnelheden tot 75km/uur. Veiligheid staat voorop: reddingsvesten verzorgen wij alsmede een korte duidelijke veiligheidsbriefing voor vertrek.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

NEW Poldercruise 3 november / Covid-19 maatregelen / Quality Experience-label

New Poldercruise op woensdag 3 november 2021

Vaar mee op de binnenwateren van Zeebrugge naar Oostende en ontdek het Brugs Ommeland en de Vlaamse Polders! Geniet en onthaast achter de panoramische ramen in alle comfort en laat het polderlandschap zachtjes voorbij glijden. Interessante uitleg door een gids krijgt u er zo bij.

53.5eur inclusief koffiekoek, koffie, selectie van verzorgde mini-broodjes en dessert.

Programma;

8u30: inscheping Zephira - Tijdokstraat - 8380 Zeebrugge

9u00: start vaart

+/- 16u00: einde vaart en ontscheping in Oostende - vaarduur afhankelijk van de sluistijden.

Reservatie:

https://tinyurl.com/poldercruise

Covid-19 maatregelen

- Veiligheidsafstand van min. 1.5m tussen de bubbels aan boord maar ook tijdens inschepen, ontschepen, op de pontons, kaaien, kassa's en dit tav iedereen: medepassagiers, bemanningsleden en kassamedewerkers.

- Mondmaskers zijn niet langer verplicht, maar bieden wel bescherming voor personen ouder dan 12 jaar die niet behoren tot eenzelfde groep (gezelschap) indien de regels van social distancing niet kunnen worden nageleefd.

- Indien een passagier ziekteverschijnselen vertoont, kan deze niet inschepen. Dit geldt ook voor personen die met zieke personen in aanraking zijn geweest. 

- Alle oppervlakten (toiletten, handgrepen, deurklinken, gangways etc) worden voor en na de afvaart gedesinfecteerd. 

- Bij het aan boord gaan moeten passagiers hun handen desinfecteren. Alcoholgels of automatische dispensers zijn aanwezig. Klanten kunnen ook ten alle tijde hun handen wassen in de toiletcabines.

- Bemanningsleden en medewerkers dragen mondmaskers indien de 1.5m afstandsregel tijdelijk niet kan gerespecteerd worden.

- Er wordt voor goede luchtventilatie aan boord gezorgd.

- Er wordt maximaal ingezet op electronische reservaties.

- Deze maatregelen worden allemaal duidelijk naar klanten/passagiers gecommuniceerd hier op de website en aan boord samen met infofiches.

- Alle medewerkers en bemanningsleden zijn goed op de hoogte van deze maatregelen. 

Quality Experience-label Westtoer

Dit jaar ontvingen wij opnieuw het Quality Experience-label van Westtoer en dit voor het 6e jaar op rij en voor al onze boottochten! Een leuke bevestiging voor al onze medewerkers die dagelijks in de weer zijn om onze passagiers een kwaliteitsvolle en leuke belevenis op zee te bezorgen. Ook in deze moeilijke tijden gaan we ervoor.

Jullie zijn deze zomer van harte welkom om de windmolenparken op zee of de haven van Zeebrugge te bezoeken, een dagje te gaan vissen, een speedboot trip of een korte zeetocht te maken. 

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod