Boottochten op zee

Maak een heerlijke boottocht op zee met Captain Blue vanuit de haven van Oostende. Geniet van de echte zeelucht, het is bewezen dat deze erg bevorderlijk is voor verschillende facetten van je gezondheid. 100% vitamine ZEE dus.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

Poldercruise 13 april 2024 / Quality Experience-label

Poldercruise - Zaterdag 13 april  9u30-16u


Vaar mee op de binnenwateren van Zeebrugge naar Oostende en ontdek het Brugs Ommeland en de Vlaamse Polders! Geniet en onthaast achter de panoramische ramen in alle comfort en laat het polderlandschap zachtjes voorbij glijden.
Prijs: €59,5/pp inclusief koffiekoek, 1 koffie, selectie van verzorgde mini-broodjes en dessert.
Optionele shuttlebus terug naar het vertrekpunt ter plaatse te betalen aan €6/pp.

Programma:
09u00 - Inscheping MS ZEPHIRA – ponton VISSERSKAAI 29, OOSTENDE
09u30 - Start vaart
+/- 16u00 - TIJDOKSTRAAT (hoek Vismijnstraat) - 8380 ZEEBRUGGE - Vaarduur afhankelijk van de sluistijden.

Plaatsen beperkt, U kan reserveren via de link hieronder:

https://tinyurl.com/poldercruise

 

Quality Experience-label Westtoer

Dit jaar ontvingen wij opnieuw het Quality Experience-label van Westtoer en dit voor het 6e jaar op rij en voor al onze boottochten! Een leuke bevestiging voor al onze medewerkers die dagelijks in de weer zijn om onze passagiers een kwaliteitsvolle en leuke belevenis op zee te bezorgen. Ook in deze moeilijke tijden gaan we ervoor.

Jullie zijn van harte welkom om de windmolenparken op zee of de haven van Zeebrugge te bezoeken, een dagje te gaan vissen, een speedboot trip of een korte zeetocht te maken. 

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod