Noordzeecruises windmolenpark

Captain Blue geeft u een gans andere kijk op onze 11de provincie, de Noordzee en windenergie. Gedurende de 5u durende vaart dompelt een nederlands sprekende gids u onder van kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, naar exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

Poldercruise 4 november / Quality Experience-label / Covid-19 maatregelen

Poldercruise Zeebrugge naar Oostende op 4 november

Dit jaar organiseren wij  op 4 november weer onze poldercruise van Zeebrugge naar Oostende, op woensdag 4 november! Vaar mee op de binnenwateren van Zeebrugge naar Oostende…Geniet en onthaast achter de panoramische ramen, terwijl het Vlaamse kustpolderland zachtjes voorbij glijdt. Inclusief welkomstkoffie en lunchpakket met broodjes aan boord!

Na het inschepen in de wereldhaven van Zeebrugge, zetten wij eerst koers naar Brugge. Via het kaarsrechte Boudewijnkanaal, passeren we de charmante polderdorpjes Dudzele en Lissewege. Nadat de Scheepsdalebrug opengaat, varen we doorheen het schilderachtige kanaal Gent-Oostende, waarna we via de haven van Oostende naar ons ponton varen aan de Visserskaai in het centrum.

Deze daguitstap is volledig COVID-19 proof. De capaciteit van ons schip Zephira is met de helft gedaald, zodat er voldoende plaats is voor iedereen. Er zijn 2 verdiepingen, met telkens een binnen-en buitendek. Daarnaast zijn er handgels voorzien aan boord, en vragen wij u een mondmasker te dragen, tenzij u blijft zitten aan uw tafel.

Reserveer tijdig uw tickets aan 29.5eur incl broodjeslunch, welkomstkoffie en gidsing, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! U kan reserveren via de link op onze post betreffende de Poldercruise op Facebook of ons een mail sturen naar info@captainblue.be . 

Quality Experience-label Westtoer

Dit jaar ontvingen wij opnieuw het Quality Experience-label van Westtoer en dit voor het 6e jaar op rij en voor al onze boottochten! Een leuke bevestiging voor al onze medewerkers die dagelijks in de weer zijn om onze passagiers een kwaliteitsvolle en leuke belevenis op zee te bezorgen. Ook in deze moeilijke tijden gaan we ervoor.

Jullie zijn deze zomer van harte welkom om de windmolenparken op zee of de haven van Zeebrugge te bezoeken, een dagje te gaan vissen, een speedboot trip of een korte zeetocht te maken. 

Covid-19 maatregelen

  1. Mondmaskers voor passagiers vanaf 12 jaar zijn verplicht op al onze schepen en activiteiten. Elke passagier moet in het bezit zijn van een eigen mondmasker.  Enige uitzondering op de regel is wanneer jullie iets consumeren aan boord en/of wanneer jullie op jullie vaste plaats op de buitendekken blijven zitten en er social distancing is tussen de andere bubbels op het schip. 
  2. De capaciteit van onze vaartuigen is verlaagd om de afstandsregel te respecteren.
  3. Indien een passagier zich niet goed voelt of ziekteverschijnselen vertoont, kan deze niet inschepen.
  4. Alle oppervlakten worden voor en na de afvaart gedesinfecteerd.
  5. Bij het aan boord moet u de handen desinfecteren. Alcoholgels of automatische dispensers zijn aanwezig.
  6. Bemanningsleden en medewerkers dragen mondmaskers.
  7. Naast de ruime buitendekken in “open lucht” worden de binnenruimtes van de vaartuigen zoveel mogelijk geventileerd.
  8. Tijdens de vaart wordt gevraagd aan de passagiers hun zitplaats zo min mogelijk te verlaten.
  9. Volg de instructies van het personeel aan boord.

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod