Vissen op zee

Captain Blue zorgt voor een onvergetelijke dag vissen op zee! Ervaring is niet nodig, jong en oud kan deelnemen aan deze gezonde en sportieve activiteit. Als de boot ter plaatse is, loeit de scheepssirene: meteen het sein om de hengels uit te werpen. De gevangen vis neem je gratis mee naar huis.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

Covid-19 maatregelen / Quality Experience-label

Covid-19 maatregelen

- Indien een passagier ziekteverschijnselen vertoont, kan deze niet inschepen. Dit geldt ook voor personen die met zieke personen in aanraking zijn geweest. 

- Alle oppervlakten (toiletten, handgrepen, deurklinken, gangways etc) worden voor en na de afvaart gedesinfecteerd. 

- Bij het aan boord gaan moeten passagiers hun handen desinfecteren. Alcoholgels of automatische dispensers zijn aanwezig. Klanten kunnen ook ten alle tijde hun handen wassen in de toiletcabines.

- Er wordt voor goede luchtventilatie aan boord gezorgd.

- Er wordt maximaal ingezet op electronische reservaties.

- Deze maatregelen worden allemaal duidelijk naar klanten/passagiers gecommuniceerd hier op de website en aan boord samen met infofiches.

- Alle medewerkers en bemanningsleden zijn goed op de hoogte van deze maatregelen. 

Quality Experience-label Westtoer

Dit jaar ontvingen wij opnieuw het Quality Experience-label van Westtoer en dit voor het 6e jaar op rij en voor al onze boottochten! Een leuke bevestiging voor al onze medewerkers die dagelijks in de weer zijn om onze passagiers een kwaliteitsvolle en leuke belevenis op zee te bezorgen. Ook in deze moeilijke tijden gaan we ervoor.

Jullie zijn van harte welkom om de windmolenparken op zee of de haven van Zeebrugge te bezoeken, een dagje te gaan vissen, een speedboot trip of een korte zeetocht te maken. 

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod