Noordzeecruises windmolenpark

Captain Blue geeft u een gans andere kijk op onze 11de provincie, de Noordzee en windenergie. Gedurende de 5u durende vaart dompelt een gids u onder van kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, naar exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

Corona update

De veiligheidsraad van de Federale Regering heeft op 3 juni beslist dat er vele Covid19 maatregelen mochten worden versoepeld. Na consult vallen ook onze activiteiten hieronder, waardoor we alle boottochten terug kunnen opstarten met uitzondering van het sportvissen. Het sportvissen kunnen we opnieuw opstarten vanaf begin juli. Het is vanzelfsprekend dat wij onze capaciteiten op onze schepen verlagen om de basis Covid19 maatregelen te respecteren. Daarnaast voorzien wij allerlei sanitaire voorzieningen op onze schepen om tesamen tegen Covid19 te strijden.

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod