Noordzeecruises windmolenpark

Captain Blue geeft u een gans andere kijk op onze 11de provincie, de Noordzee en windenergie. Gedurende de 5u durende vaart dompelt een nederlands sprekende gids u onder van kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, naar exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute.

Lees meer

Boek nu je activiteit!

Boek nu

Poldercruise 8 april / Covid-19 maatregelen / Quality Experience-label

Poldercruise 8 april 

Vaar mee op de binnenwateren van Oostende naar Zeebrugge en ontdek het Brugs Ommeland en de Vlaamse Polders met een gids aan boord. Geniet en onthaast achter de panoramische ramen in alle comfort en laat het polderlandschap voorbij glijden.

Programma:

9u40 - Inscheping MS ZEPHIRA - ponton Roeiclub Oostende - PRINS ALBERTLAAN 104 - OOSTENDE

10u00 - Start vaart

+/- 16u00 - Aankomst TIJDOKSTRAAT (hoek Vismijnstraat) - ZEEBRUGGE - vaarduur afhankelijk van de sluistijden.

€57.5 pp incl koffiekoek, 1 koffie, selectie van verzorgde mini-broodjes en dessert.

Optionele shuttlebus terug naar het vertrekpunt of het NMBS station van Oostende ter plaatse te betalen aan €5 pp. Plaatsen beperkt, gelieve ons te contacteren om te reserveren. 

U kan reserveren via de link hiernaast: https://tinyurl.com/poldercruise

Covid-19 maatregelen

Indien een passagier ziekteverschijnselen vertoont, kan deze niet inschepen. Dit geldt ook voor personen die met zieke personen in aanraking zijn geweest. 

Quality Experience-label Westtoer

Dit jaar ontvingen wij opnieuw het Quality Experience-label van Westtoer en dit voor het 6e jaar op rij en voor al onze boottochten! Een leuke bevestiging voor al onze medewerkers die dagelijks in de weer zijn om onze passagiers een kwaliteitsvolle en leuke belevenis op zee te bezorgen. Ook in deze moeilijke tijden gaan we ervoor.

Jullie zijn van harte welkom om de windmolenparken op zee of de haven van Zeebrugge te bezoeken, een dagje te gaan vissen, een speedboot trip of een korte zeetocht te maken. 

Bedrijven

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren.

Ontdek het aanbod

Groepen

Wil u met uw vereniging, school of andere groep een sportieve of relaxte activiteit doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Captain Blue zorgt voor plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Kom vooral genieten. Welkom aan boord!

Ontdek het aanbod