Speedboat tochten 40 min

100% adrenaline en fun!

Captain Blue bezorgt je een adrenalineboost vol pure snelheid en plezier. Beleef de Noordzee vanuit een geheel ander perspectief aan boord van onze speedboot. We nemen je mee langs de kust met topsnelheden tot 90km/uur. 

Het vaartuig is een RIB van het type Capelli Tempest 750 Xtreme, uitgerust met een 350 pk Yamaha motor. Ons professioneel team garandeert je een onvergetelijke herinnering. De FastOne biedt comfort en veiligheid in de handen van een ervaren en gebrevetteerde schipper. 

Onze formules bevatten onder andere: rondvaarten voor de kust inclusief een kort havenbezoek, bezoeken aan de windmolenparken op zee, totaalpakketten op maat voor bedrijven en VIP transfers. Onderweg passeer je gigantische zeeschepen en duikt er misschien wel een nieuwsgierige zeehond op. Voor grotere groepen leggen wij extra gelijkaardige vaartuigen in. Kies je voor adrenaline of heb je het liever wat rustiger? We kunnen perfect de snelheid aanpassen op maat van de passagiers. Een absolute must do! 

Afvaarten

  • De afvaarturen en beschikbare plaatsen voor de 40 min speedboot tochten zijn te vinden in de boekingsmodule (oranje kader ‘BOEK NU’, rechts op deze pagina). U kan hier ook uw tickets boeken.
  • De afvaarturen en beschikbare plaatsen voor de tochten met de speedboot naar de windmolenparken kan u niet hier rechts vinden, maar wel op de homepage in de boekingsmodule door de activiteit "Speedboat windmolenpark" te selecteren. Bel ons gerust indien u problemen ondervindt op 059/706294.

Prijzen e-ticket

  • vaart vol adrenaline (60 min waarin 40min varen in haven en zee): vanaf € 39.5
    voor kinderen (min. 1m20 en tot 12 jaar) onder begeleiding: € 35
  • sensationeel bezoek aan de windmolenparken op zee (1,5 à 2u varen): vanaf € 89. Voor kinderen (min. 1m20 en tot 12 jaar) onder begeleiding: € 85

Individueel of in de privésfeer met personen van het huishouden, en/of in het gezelschap van maximum 5 vaste andere personen (kinderen jonger dan 12 jaar niet meegerekend) en met een maximum van 10 personen per vaart. 

U moet in een goede gezondheid verkeren om deze avontuurlijke boottocht te maken. Mensen met rug- en/of knieproblemen en zwangere vrouwen zullen we niet toelaten op deze activiteit.

Opgelet: e-tickets zijn 100% pre-paid en non-refundable

Bij te slechte weersomstandigheden (en het annuleren van een vaart) blijven uw tickets geldig 12 maanden geldig voor een gelijkaardige vaart naar keuze volgens beschikbaarheid. Terugbetaling wordt niet voorzien.

Boek nu deze activiteit!

Boek nu

Nog niet helemaal overtuigd of een vraag?

Contacteer ons

Ontdek het volledige aanbod activiteiten

Alle activiteiten