Luxe zeiltochten

Zeiltochten

Scheep in op onze comfortabele en exclusieve zeilboot en geniet van een onvergetelijke dag op zee !  Dit ultra modern en zeewaardig jacht is zeer luxueus uitgerust en beschikt over de modernste navigatie apparatuur en alle noodzakelijke veiligheidsuitrusting.  Geniet van een (halve) dag op zee vanuit onze thuishaven Oostende. 

Laat u meevoeren en geniet rustig van een glaasje tijdens de tocht of zet uw eerste passen in het zeilen door interactief deel te nemen aan de activiteit. De ervaren en gediplomeerde schippers helpen u op weg.

De zeilboot is een Beneteau 64 (64 voet, net geen 20 meter) met elegante lijnen en een verbluffend luxueus-interieur.  Het schip is ontworpen door Bruce Farr en voor de dek lay-out en het interieur tekende Pininfarina.  Het resultaat is een performant zeilschip met een ongekende luxe.

De krachtige romp, vernuftig zeilplan (210m2) en de winglet bulbkiel zorgen voor uitzonderlijke prestaties en zeilplezier.

Het dek is functioneel, ergonomisch ingericht. Door de dubbele kuip is er een “VIP” gedeelte voor relaxed meevaren en een tweede ruimte voor de actieve bemanning.

Dranken en snacks kunnen aan boord meegenomen worden.

Tochten op maat voor uw (bedrijfs)event of feest (max 12 personen). Aarzel zeker niet ons te bellen of mailen op sales@captainblue.be voor een voorstel op maat. 

 

Ontdek het volledige aanbod activiteiten

Alle activiteiten

Nog niet helemaal overtuigd of een vraag?

Contacteer ons