Speedboat windmolenpark

100% adrenaline en fun!

Captain Blue bezorgt je een adrenalineboost vol pure snelheid en plezier. Beleef de Noordzee vanuit een geheel ander perspectief aan boord van onze speedboot. We nemen je mee naar de windmolens op zee met topsnelheden tot 75km/uur. Veiligheid staat voorop: reddingsvesten verzorgen wij alsmede een korte duidelijke veiligheidsbriefing voor vertrek.  

Het vaartuig is een RIB van het type GEMINI Waverider 8.80, uitgerust met 2 x 200 pk Suzuki motoren.  Aan boord is er plaats voor 11 passagiers en 2 crewleden in alle comfort.  Samen met onze gecertifieerde en ervaren kapiteins garanderen we je een onvergetelijke herinnering.


Het vaartuig staat onder toezicht van de Belgische scheepvaartinspectie en voldoet aan de nieuwe en strenge vereisten voor commercieel passagiersvervoer in België.  Onze RIB beschikt over top-notch veiligheidsuitrusting en communicatiemateriaal. Dankzij de zuinigste en schoonste 4 takt buitenboord motoren van de nieuwste generatie wordt de uitstoot sterk gereduceerd. Wij varen zelfs helemaal CO2 neutraal daar we brandstof tanken die de uitstoot 100% compenseert.

Onze formules bevatten onder andere: rondvaarten voor de kust inclusief een kort havenbezoek, bezoeken aan de windmolenparken op zee, totaalpakketten op maat voor bedrijven en VIP transfers. Onderweg passeer je gigantische zeeschepen en duikt er misschien wel een nieuwsgierige zeehond op. Voor grotere groepen leggen wij extra gelijkaardige vaartuigen in. Kies je voor adrenaline of heb je het liever wat rustiger? We kunnen perfect de snelheid aanpassen op maat van de passagiers. Een absolute must do! 

Afvaarten

  • De afvaarturen en beschikbare plaatsen voor de speedboot tochten naar het windmolenpark zijn te vinden in de boekingsmodule (oranje kader ‘BOEK NU’, rechts of vanonder op deze pagina). U kan hier ook uw tickets boeken.

  • De afvaarturen en beschikbare plaatsen voor de 40 min speedboot tochten kan u niet hier rechts vinden, maar wel op de homepage in de boekingsmodule door de activiteit "Speedboat tochten" te selecteren. Bel ons gerust indien u problemen ondervindt op 059/706294

Prijzen e-ticket

  • sensationeel bezoek aan de windmolenparken op zee (1,5 à 2u varen): € 89 (voor kinderen boven 1m40 en onder 12 jaar: € 85)

U moet in een goede gezondheid verkeren om deze avontuurlijke boottocht te maken. Mensen met rug- en/of knieproblemen en zwangere vrouwen zullen we niet toelaten op deze activiteit.

Opgelet: e-tickets zijn 100% pre-paid en non-refundable

Bij te slechte weersomstandigheden (en het annuleren van een vaart) blijven uw tickets 12 maanden geldig voor een gelijkaardige vaart naar keuze volgens beschikbaarheid. Terugbetaling wordt niet voorzien.

Boek nu deze activiteit!

Boek nu

Nog niet helemaal overtuigd of een vraag?

Contacteer ons

Ontdek het volledige aanbod activiteiten

Alle activiteiten