Bedrijven

Een activiteit op maat van uw bedrijf

Organiseer samen met Captain Blue uw personeelsuitstap, incentive, vergadering, teambuilding of bedrijfsevent aan boord van één van onze schepen. De gezamenlijke capaciteit op onze vier eigen schepen bedraagt meer dan 300 passagiers. Daarnaast hebben wij andere vaartuigen in portefeuille, gaande van zeilboten, extra speedboten tot ferries of cruiseschepen, voor events van 5 tot 1200 personen.

Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Wenst u een teambuilding met bezoek van de windmolenparken op zee, een initiatie sportvissen, een korte zeetocht, een havenrondvaart, product launches, perstrips, enz, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit alles met aangepaste catering aan boord: van eenvoudige broodjeslunches en verzorgde recepties naar uitgebreide walking dinners.

Onze jarenlange ervaring (meer dan 55 jaar) en gekwalificeerd personeel staan garant voor een veilige en aangename vaarbelevenis volgens uw wens. De rederij en haar bemanningsleden Europees gecertificeerd (EU 336/2006) inzake veiligheid van opvarenden en de bescherming van het milieu op zee.

Werkwijze

Samen met u overlopen wij de doelstelling van uw event of activiteit en werken wij een gepast voorstel uit, rekening houdende met de door u gestelde criteria, de bedrijfscultuur en het beschikbare budget. Als klant wordt u steeds nauw betrokken bij het uitwerken van het event / de activiteit, doch kan u de dag zelf praktische zaken en coördinatie overlaten zodat u zich ten volle kan bezighouden met uw genodigden / relaties / medewerkers. Captain Blue beschikt over een netwerk van volwaardige leveranciers en helpt u zo met de organisatie: onthaal, check-in, shuttles, catering, overnachtingen, relatiegeschenken etc. Wij verwijzen u graag door of nemen de coördinatie voor onze rekening. Eindresultaat is een volledig uitgewerkt event (inclusief coördinatie) waar uw gasten een onvergetelijke herinnering aan overhouden.

Deze bedrijven gingen u voor:

Accenture nv
Acerta
AG Insurance
Alcatel
American Express
Bekaert
Belfius
Belwind
BNP Paribas Fortis
Bpost
Brouwerij Duvel-Moortgat
Brussels Airlines
Compagnie du Zoute
C-Power
Daikin
Davidsfonds
Delta Lloyd
Deme
Dexia
Dredging International
Electrabel
Elia
Eneco
Eurofer
European Commission
Fabricom
Febelgra
Fintro
Fluxys
FOD Economie
Gaz de France - Suez
Jetair
KBC
Kraft Foods
MBZ
Nagelmackers
Nestlé
Norther
Novartis
Philips
Provincie West-Vlaanderen
Proximus
Roularta Media Group
RTL TVI
SD Worx
Sibelga
Tractebel Engineering
Unilever
Unizo
Vestas Offshore Belgium nv