Boottochten op zee

Geniet van zon, zee en water!

Maak een heerlijke boottocht op zee met Captain Blue vanuit de haven van Oostende. Geniet van de echte zeelucht, het is bewezen dat deze erg bevorderlijk is voor verschillende facetten van je gezondheid. 100% vitamine ZEE dus. U vaart langs zeiljachten en kustvissers in actie met rondvliegende meeuwen maar ook langs het strand en de duinen. U bekijkt de kust van een ander standpunt, ideaal om mooie foto's of video-opnames te maken.

De Belgische kustlijn

De tocht neemt u mee in volle zee tot aan de Buitenstroombank boei, maakt een boog naar de kust om zo via de kustlijn – dicht bij het strand – terug te varen naar de haven van Oostende. U bekijkt de Belgische kustlijn, de stad en de haven van een geheel ander standpunt.

FAQ

Hoe ver vaart de boot op zee?

De tocht neemt u mee in volle zee en maakt een boog naar de kust om zo via de kustlijn – dicht bij het strand – terug te varen naar de haven van Oostende. U vaart langs zeiljachten, kustvissers in actie met rondvliegende meeuwen maar ook het strand en de duinen. Bij storende weersomstandigheden kan de kapitein ook een stuk in de haven varen.  U bekijkt de kust van een ander standpunt, ideaal om mooie foto's of video-opnames te maken.

Is de boottocht aangewezen voor (school)groepen of verenigingen?

Jazeker. Tijdens de vaart komt u in contact met diverse maritieme elementen, die het voor uw groep interessant maken. Op aanvraag licht een gids diverse elementen toe: haven en kustvaart, natuurexploratie, de visserij. De tijdsduur van de vaart kan ook aangepast worden, evenzo zijn combinaties mogelijk met andere attracties in Oostende voor groepen vanaf 50 personen. Aarzel niet een aangepast voorstel te vragen.

Heeft iedereen een vaste zitplaats?

Neen. De Franlis III beschikt over een ruim voor- en achterdek met tientallen zitplaatsen en een binnenruimte met comfortabele banken en een bemande bar. U neemt plaats waar u het wenst. Tijdens de vaart kan u zonder problemen rondlopen of van plaats wisselen. Op het voordek komt u in contact met de gezonde zeelucht en hebt u een open panoramisch zicht, op het achterdek zit u meer beschut van de wind en kan u goed zonnen. In de binnenruimte kan u comfortabel zitten, weliswaar beschut van zon, wind en regen.

Kunnen we snacks en drank bekomen aan boord?

Jazeker. Onze bemande bar biedt een selectie van warme en koude dranken en kleine versnaperingen. U kan genieten van uw drankje op het voor- of achterdek (in open lucht) of in de scheepsbar (overdekt).

Kan ik de volledige boot afhuren?

De boot kan naast de zee-excursies afgehuurd worden voor andere doeleinden. Vraag onze speciale charterprijzen. De afvaarttijden en duur van de vaart worden aangepast naar uw wensen. Onze vaste receptieformules worden vaak geboekt voor bedrijven en groepen. Op vraag werken wij voor u verzorgde cateringvoorstellen uit (recepties, diners…).

Wat bij slechte weersomstandigheden?

Bij slechtere weersomstandigheden kan de kapitein beslissen de rondvaart op zee te wijzigen. Indien de omstandigheden het niet toelaten om uit te varen, kunnen vervangende havenrondvaarten worden voorzien. Bij storm op zee worden alle vaarten geannuleerd.

Kan ik een cadeaubon kopen?

Jazeker. Deze koopt u aan in onze BOEK NU module. Deze bonnen blijven 12 maanden geldig. De ontvanger moet een vaardag kiezen en zijn tickets reserveren vooraleer te kunnen meevaren. 

Prijs en tijdsduur

Duur

1u à 3u

Max capaciteit

95

Prijs

vanaf 12.5eur pp (geen btw)

Catering mogelijk

ja

Place to be

Visserskaai rechtover nr 29 of Hendrik Baelskaai nr 36, Oostende

Comfortabel

Genieten