Andere groepen

Organiseer samen met Captain Blue uw uitstap of event aan boord van één van onze schepen

De gezamenlijke capaciteit op onze vier eigen schepen bedraagt meer dan 300 passagiers. Daarnaast hebben wij andere vaartuigen in portefeuille, gaande van zeilboten, extra speedboten tot ferries of cruiseschepen, voor events van 5 tot 1200 personen. 

Wij bieden vaste formules tegen instapprijzen aan of maatwerk volgens uw wensen, zowel vaarten in de havens Oostende en Zeebrugge als op zee en de binnenwateren. Wenst u een uitstap met bezoek van de windmolenparken op zee, een initiatie sportvissen, een korte zeetocht, een havenrondvaart, product launches, perstrips, enz, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit alles met aangepaste catering aan boord: van eenvoudige broodjeslunches en verzorgde recepties naar uitgebreide walking dinners.

Onze jarenlange ervaring (meer dan 55 jaar) en gekwalificeerd personeel staan garant voor een veilige en aangename vaarbelevenis volgens uw wens. De rederij en haar bemanningsleden Europees gecertificeerd (EU 336/2006) inzake veiligheid van opvarenden en de bescherming van het milieu op zee.